Fjåsig fjollträskare ledsen på ögat

image903
08:a-jämte anmäler "Fly Nordic" till Diskrimineringsombudsmannen (DO). Han ruttnade på att alla pikade honom för att han var ifrån fjollträsk och allierade sig med Röda Korset och gick till attack. Hahahahahahahahahahahahaha! This is sick!

Det får mig osökt att tänka på när jag besöker hålan och får höra: "Va ha Stöckhölm som inte vi ha??"

Ja. Typ allt.

Kommentarer
Postat av: GH

Så ja, nu har du fått den första (och hittills enda) länken från denna artikeln. :-)

2007-05-11 @ 07:25:07
Postat av: majki

Ibland undrar man om inte "diskursen" kring s.k. okränkbarhet, kanske inte borde förskutas, men iallafall lämna rum till frågeställningen; När FÅR man överhuvudtaget känna sig kränkt?

Eller; I vilken mån och isåfall vilka situationer kan man överhuvudtaget vara berättigad att betvinga andra människors tänkande och handlingar medhelst just nämda verktyg, eller snarare utifrån ovan nämda premiss?

Att människor kränks dagligen är ett absolut faktum, men utan en "gnäll-debatt", så kan inga riktlinjer (må de än kunna bli luddiga) överhuvudtaget dras vad gäller vilka handlingar/formuleringar som kan sägas vara skadande/kränkande och isåfall i vilken kontext.

Som det är nu så kan ju "våldet" (det betvingande) i fråga, lika gärna utövas, med eller utan "grund" från s.a.s. andra hållet.
D.v.s; "Den kränkande kränkta"... alt; Den kränkande kränktheten.

jag vet, bajsflummigt, men jag misstänker att dylikt beteende torde klassificeras under paraplybegreppet; Passiv aggressivitet... eller det verkande offret.

Jag vet inte om jag vill avfärda det här fallet så enkelt, men det var iallafall det som drog mina tankar i de här banorna just idag, så det är minst sagt på gränsen.


Postat av: majki

OM det finns någonting som inte BARA är flummiga prettorier med allmänt rättshaveristiskt språkliga tendenser i ovannämda kommentar... så är det såklart helt okej at citera mig.

=))

2007-05-11 @ 10:50:20
URL: http://arglitenman.blogg.se
Postat av: Jerk

det är ju så..När ska du flytt hem då?..Här nere är jag en norrlänning (från Dalarna) och när jag åker upp är jag en jävla Fjollträskbo..fast jag njuter lite..för när jag är hemma kan jag grisa hur mycket jag vill..jag är ju 08:a (ja inte enligt Sir Huus då..)

2007-05-11 @ 11:06:15
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: marla

Majki, din söta lilla mickfrippa. Vad gör du uppe och yrar klockan 07.25? Jag antar att du aldrig gick och la dig. Det låg i alla fall nåt i de delar jag pallade läsa.

Haha! Jerk: Aint gonna happen! Har hittat min plats på jorden. Men she-ljudet finns kvar.

2007-05-11 @ 11:15:15
URL: http://marla.blogg.se
Postat av: Jerk

säger du djävulskt också? och vänger istället för vagnar? :)

2007-05-11 @ 13:34:09
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: marla

GLÖM DÄ!

2007-05-11 @ 16:43:11
URL: http://marla.blogg.se
Postat av: Jerk

hahaha

2007-05-11 @ 17:49:43
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback