Klick klack, has has.

image963

Hon blir alltid skraj efter någon månad, något inom henne tänker att nujävlarimig vill jag bli överkörd som en våt liten katt och få hjärtat omvridet av en fet obarmhärtig näve. Hon hittar de där felen hon inte vill se, som att han är lite för hjulbent eller har ett rött födelsemärke i stjärtskåran eller begynnande flintskalle eller att han visslar så innihelvete hurtigt medan han lagar mat.

 

Han är ju allt hon vill ha och allt hon inte vill ha. Det är det som är det feta stora oöverkomliga problemet.


Det är inte hälsosamt för hennes arma hjärna att tänka tunga relationstankar den tiden på dygnet, på natten, som hon gjorde. Nätterna då kylan bitit sig fast trots att elementen är uppvridna till max och heta duschstrålar strilat över den svedda kroppen runt midnatt. Hon kan bli alltför tung i hjärtat och se allt i svart på nolltid. Därför ska hon antagligen tröstäta lite godis en kvart och sedan hasa sig in i sovrummet i sina randiga tofflor och ta på sig nattlinnet och se sig i spegeln och tänka att hon är lite bäst och ganska snygg egentligen. Bara hon sprutlackerar fejan först och sätter näsan i vädret och tar på sig klick-klacksen, ja det är då hon tycker att hon är sådär bra och har ett bra jobb och är ganska snygg och kan vara ganska rolig.

 

Inte om nätterna då hon sitter framför den kliniskt ljusa plattskärmen som lyser upp det trötta osminkade ansiktet. Med sin krumma hållning och melankoliska tankar. Då hon frenetiskt knapprar på svarta tangenter med låtsasvänner som hon egentligen vill äta upp och se på riktigt. Då är hon bara den där trista som hon zappade förbi i de svartvita Bergmanfilmerna.

 

 


Kommentarer
Postat av: mimi

Bra skrivet... hoppas allt âr bra med dig. Allt som va,nligt här. Är du pâ msn nâgon dag sâ kan I tell you all??? ;)
kramar

Postat av: mimi

Kan tyvärr inte svara... har ingen mer kredit. See you tonight babe.. I'm curious ;)

2007-06-06 @ 09:41:27
URL: http://puce.blogg.se
Postat av: Donna

Been there- done that. Bra text.

2007-06-06 @ 15:46:46
Postat av: marla

Tack raringar.

2007-06-06 @ 16:35:11
URL: http://marla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback