Rehab och karga klippor

image989 image990  image991
      millish the lantlolla               marlas ragg och rauk-ass            marla goes country

Tog färjan tillbaka till fastlandet, jag och Karl och millish, med magen full av wow. Ni vet när djupa andetag är det enda man vill fortsätta ta i hela sitt liv, och allt känns friskt varmt och härligt. Det hade varit en vecka där alla jobbmänniskor och vardagstråkigheter kastats överbord.

-Fuck ´em. Och fuck vardags-skitet och seriositeten alltså, sa vi och cyklade, badade, pratade hela nätter i det inredda loftet i ladan där elektricitet inte ens kom på tal. Där var högt i tak och dubbelsängar, stora kuddar i rött och guld och lite väl mycket tantrasex tyckte vi, men mitt i långsamheten och ron kom det liksom till sin rätt. Vi tände alltid ljus och fjortade oss långt in på sena nätter.

 

Vi drack rött med bohemerna på gården och försökte se så svåra ut som möjligt, vem ville bli avslöjad som en fejk-new agare som ibland tar en draja på Öfre och gärna shoppar loss ett par Acne för nån lax? Jag kastade Helena Rubenstein åt fanders och lät håret tova och jumprarna sunka ner sig å det grövsta. Rehabtanter och konstnärskvinnor, som var lite utbrända, badade nakna. Fransk-kocken tog sig gärna en joint och en snarkande dagsnapp i den stekande solen i väntan på gäster som ville sluka crépes. Amerikanen i hatt steppade loss till en dänga jukeboxen och vi nickade diskret till en och annan innercity som var fejk som oss.

 

Vi grillade halumi på första parkett. En tom strand med bara vi och blixtarna slog förbannat ner i horisonten. Vi drack viner och undrade om åskan ville oss väl eller om den bara skulle dundra förbi. Vi satt där med prinsessan Madeleine-solbrännan som ett smack uppi nyllet och tyckte vi var snygga som fan mitt i det karga, raukade landskapet. Några rockabillys raggade förbi med Kutens Bensin i sikte. Så klart. Dit vi gick en kväll och där var ett bilskrov i taket och där stod alla klockor på kvart i sex, då det var då som James Dean körde av vägen.

 

Där på färjan ville vi inte tillbaka. Det var precis som förra året, känslan av att vi inte ville att det skulle ta slut.  AJÖSS MY LOVE, AJÖSS!


Kommentarer
Postat av: Jerk

äh, va störigt att man inte kan få bilderna större..

Postat av: marla

Hörrdu Jerk! Haha

2007-08-18 @ 17:49:54
URL: http://marla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback