När två helikoptrar möts

31746-322
Det här med kyssar. Somliga kysser med trasiga skills, om man säger så. Vissa har det- andra absolut inte. Verkligen absolut, absolut inte.


Jag har märkt en viss skillnad i kysshetsdjungeln gällande kompetensnivå. Det finns ju olika typer. De värsta är helt klart Helikoptervirveln, Torsktungan och den Ihopsnörpta Spännläppen. Andra mindre trevliga kyssofagrar är Salivsprutaren, Läppkäkaren samt Prydhetspussaren.

Vad besviken man blir. När attraktionen vibrerat som elektroniska trådar i luften över Carbonaran. När man tittat djupt i varandras ögon till Brigitte Bardot mellan rödvinsklunkarna och när man låtit hans blickar smeka över kroppen och när man vikt undan håret och tagit hans hand. Vad ofantligt besviken man blir då, när man äntligen kastar sig över den man vill äta upp och det sedan helt plötsligt tar stopp.

En. två. tre varv med tungor -men nej. Det är helt kört. Den man som nyss fått dig att rysa, visar sig vara en looserkyssare. Den här mannen kysser som en blandning av en överkörd skunk och en nervös fjortonåring med aknig överläpp, tänker man och kysser vidare bara-för-att. Medan man funderar på hur man ska skicka hem honom på enklast smidigast sätt. Så avtändande.

Men ibland händer det underbara.

Vilken skillnad mot lovsongsläpparna och sjunde himlen. När vi lapar i oss varandra. När brännheta munnar möts och våra tungor slickar varandra till sista droppen och tungspetsen glider längs dina läppar.

När du kysser och kisar och ser i hans ögon hur han njuter och när vi smeker varandras hår och varje lätt beröring blir till himlen. När han lägger sin hand i mitt ryggslut och trycker mig tätt intill. När våra läppar smakar salt och sött på samma gång och kyssarna lyfter våra kroppar och vi andas tungt i varandra.

Mm. Det har faktiskt hänt.

Min enda fundering är, vad händer när två helikoptrar möts? Får de en egen sjunde helikopterhimmel då? Ser de stjärnor på helikopterhimlen precis som jag gör när jag äntligen hittar Honom med jordens mest ljuvliga läppar? Tror de att det är så det ska vara och gifter sig och bygger en mexitegelvilla och stannar till vid panflöjtsindianerna på torget för att hålla om varandra och skapa lite romantik i vardagen? Det är sådant jag funderar på.

Kommentarer
Postat av: majki

vad händer när två helikoptrar möts?
-Båda störtar mot döden... det är allt.

2006-11-21 @ 03:17:56
Postat av: marla

U got a point there majki!

2006-11-21 @ 10:22:38
Postat av: AI

Puh... ;-)

2006-11-21 @ 13:59:42
Postat av: Aderik

Kanske blir "hångelbråk" som hos bönderna på tv?

2006-11-22 @ 13:16:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback