Cribs vs "Lyan"

31746-319
Kom och tänka på
Cribs. Vilka var det som MTV besökte egentligen? Alltid någon punkrock-amerikano á la Blink 182 som blivit tät genom att producera bajsmusik till kidsen. Eller någon nerknarkad gangsta med silvergrill i munnen och femton platt-tv-apparater. Eller någon halvkänd komiker som dragit de rätta ironiska "god bless america"-skämten och blivit miljonär på kuppen. Som glider fram i sitt mansion i siden-kimono och minkpälstofflor med en Cosmopolitan i handen. 

Det händer bara i USA. De fångar 0.0000000000000000000000001 % av amerikanobefolkningens hjärtan och tjänar stora stash som de kan köpa gigantiska gårdar för och som de sen kan visa upp för fansen. Bästa privatlivsrånet att krascha in i deras nyrika hem och göra tv på de som varit på tv! Smaskigt värre för de som tittar. Som en enda härlig kommersiell karusell där alla är vinnare. Fansen blir ännu mer impade och köper ännu mer skivor och tokroliga dockor och gräsliga t-tröjor.

Tyvärr är det svårt att bli rik av musik och standup i svensklandet. Vore annars helt sinnu att göra en svensk version. Döpa den till "Lyan" och skicka ett kamerateam till Thomas Järvheden som smällt upp ett palats på Medborgarplatsen med tre Ferraris och en carport. Och Claes Malmberg i våra hjärtan som monterat upp den gamla fettan som trädgårdskonst i Djursholm. Det vore roligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback