Novell Linn och Lea- del III

31746-126
Linn och Lea lirade jetset på lördagskvällen. Lekte låtsaslyx för sina sista tusenlappar. Det var inte ofta sådana stora pengar var orörda den sista helgen i månaden- ofta var de brända för länge sen.


De tog på sig sina finaste klänningar och pudrade varandra med röd rouge. Efter cigaretter och fniss på den tygblommesmyckade balkongen, tog de sina stora gräddvita paraplyer med mässingshandtag och gick iväg på höga klackar och raka ryggar till gayrestaurangen vid Nytorget.

Butchflatan som välkomnade dem förpassade dem till bardelen trots att tusenlapparna kliade i fickan på jakt efter att bli brända på lyx, gourmé, taxi och dyr sprit. Linn och Lea sneglade mot den mysiga restaurangdelen. Det var ju där de skulle sitta! Men antagligen såg de ut som bantande innerstadsbrudar som skulle unna sig så få kalorier som möjligt i form av en korg franskt lantbröd, lite gazpacho och en flaska rödvin.

De fick slå sig ner vid låga fotöljer och obekväma bord omringade av skrålande gaykillar och schlagermusik. Men efter att de beställt sina tre rätter: renrullader fyllda med valnötsfärskost, hjortstek med potatiskaka och syrade päron och cappucino och chokladtryffel med calvados till efterätt, såg plötsligt butchflate-servitrisen väldigt mycket mer tillmötesgående ut. Och vips så satt de på de bästa platserna i den lilla restaurangen.

De tittade djupt in i varandras ögon och livet var bra, där de satt bland levande ljus och planerade hur kvällen skulle sluta. Det fanns så många alternativ. Det var bara att sluka upp livet, den stora frågan var bara vilken mumsbit man skulle inrikta sig på. Och allt handlade som vanligt om killar.
 
De kände båda att de ville bort från den förutsägbara tryggheten hemma på söder.
-Ska vi dra ut till Farsta, Västerhaninge eller Skogås och gå på någon lokal krog? sa Lea. Kom igen Linn! Det har vi ju snackat om i ett år nu, att vi ska göra studiebesök och sopa mattan. Du bangar ju alltid..
Linn såg lurig ut och började le.
-Vi kommer garanterat att vara snyggast där. Vi skulle kunna dra hem de snyggaste snubbarna. Jag vill ha förorts i kväll!

- Nej, vi drar hellre till det snordyra, anrika utestället vid Kungsträdgården och knölar in oss mellan Louis Vuitton och Versace och dricker vodka martini med Pernot och gröna oliver resten av kvällen, sa Linn.
Du vet väl dessutom att bland alla slickers, skalpojkar, brats och jetsettare är det alltid 1 på 200 som är riktigt rå-het. Någon som är som oss, på besök. Det finns en förorts där i kväll, jag svär! Om du inte vill ha juggemaffian förståss...

- Okej, vi gör´t, svarade Lea.


Linn såg helt jävla nöjd ut och log så att det nästan gjorde ont i kinderna på henne. Nu hade hon dessutom börjat flirta med flatan som just för stunden serverade henne chilenskt, tungt rödvin under lugg och intensiva blickar.

Mätta och fulla av all calvados och vin hoppade de in i en taxi. Det regnade och taxichauffören pratade hemland och djurrike. Han försökte skrockande peka och skrika på bruten svenska att en igelkott sprang över vägen. Linn och Lea förstod till slut vad han menade och såg hur den kilade i regnet, tryggt på asfalten längs med den gula 20-talshusväggen. Taxichauffören verkade förundrad över att alla djur i Sverige var snälla djur, men att alla djur i hans hemland Kongo var livsfarliga.

De åkte som i slowad verklighet genom Stockholms gator medan afrikanska långsamma toner med märkliga avlägsna överstämmor, spelades i bilhögtalarna. Som vanligt ljög de för vakterna och sa att de var från Kran Reklam och att producenten plus två tjejer skulle komma senare.

Den långa, muskulösa vakten såg ut som att han hade fått något uppstoppat i röven när han synade dem från topp till tå. Tydligen var de tillräckligt snygga för att komma in.

Han lyfte på det röda repet och till hela köns förargelse gled de in i den varma lokalen. De fällde ihop sina vackra paraplyer med näsan i vädret. Näsan i vädret och strama ansikten, allt för att ingen skulle märka att de egentligen inte passade in. Linn kunde inte låta bli att slänga en blick ut mot de som stod kvar. De såg förbannade, blöta och bedrövliga ut.

Linn tog upp två cigaretter, en till sig själv och en till Lea. De beställde Pernotdrinkarna i stora vackra martiniglas. Ingen tändare hade de. De blickade ut över lokalen och skrattade till när de såg vilka människor som fanns här. Precis som de gissat hade ca 90% av alla killar Tiger-kavaj, J Lindeberg-jeans, La coste-skor och bakåtkammat vågigt kungahår. De stod som på en trappavsats och kunde se helheten. Men en person stämde inte alls in på de övriga. Lea tvingade Linn att gå ner, och fram till det två meter långa handjuret och fråga efter tändare.

Linn var vid det här laget så berusad att hon inte riktigt greppade Leas beräknande manöver. Att Lea redan innan Linn gick fram, visste att det var Linns smak av man. I alla fall just i kväll.

Han hette Sonny. Bara en sån sak. Och han var förorts. Kom från Bagarmossen men jobbade i baren på en krog i city. Linn visualiserade hur han skulle se ut där i baren. Som en förväxt jätte i ett dockskåp. Hon tänkte på sin minimala hall hemma i lägenheten och rös lite när hon tänkte på hur han knappt skulle få plats. Hans armar var svartgröna av heltäckande tatueringar, den ena fulare än den andra. Han hade rakad skalle, glansig French connection-jacka och vita Prada-sneakers.

- Han hånglade så bra att han säkert måste ha hånglat och knullat med tusentals brudar det senaste året! glittrade Linn när hon skulle berätta om upplevelsen. Det var så självklart, hånglet.

Han hade pratat i telefon när han fick syn på Linns korta klänning, när hon stod där i sina bruna stövlar mot en pelare, och iakttog honom. Mitt i samtalet gick han fram och böjde sig ner och kysste henne med hårdhet. Hans kroppstyngd gjorde nästan ont, trots att den bara varade i någon minut. Lea slet med henne på toaletten och Linn snubblade fram med hela bröstet fyllt av rus. Han hade kysst henne så bra!

-Han måste vara svårt kriminell som har råd med den jackan och och de dojjorna, sa Lea allvarsamt.

- Ha ha! Linn kunde bara garva åt eländet. Hon fashinerades av honom då hon aldrig tidigare haft något att göra med en kille av den typen. Framför allt hade hon aldrig ens petat på en sådan varelse förut.

Det var ju helt sanslöst att det blivit verklighet, deras planer. Han var ju precis den de hade sökt.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback