Bikta er hos Carmens personal på myspace.com

31746-259
Restaurang Carmen har hajat Myspaces storhet
. Inte så konstigt. Fenomenet Carmen över huvudtaget är stort, det måste finnas en anledning till krogens popularitet.

Carmen har: Otrevlig personal. Sunkig lokal. Dräggiga flipperspelare och alkade söderlodisar. Men det gör inget. För den billig bärsan lockar trots det dit en imponerande blandning av ALLA sorters människor. Söderslackers, musiker, kulturarbetare, byggare, modefolk och förortsmänniskor. En otippad skön mix som aldrig tycks tunnas ur. Jag börjar undra om ölpriserna inte är den enda anledningen till de strålande affärerna. Jag börjar tro att krogägaren har fler hästar hemma än vi anat.

Att  Carmen nu börjat marknadsföra sig på myspace är genialiskt. På sidan kan vi läsa deras meny. Där kan vi också se de otrevliga Gestaposervitörernas älskavärda flin.

För den som gjort bort sig och riskerar att bli portad- kanske på grund av halvnakendans a la Ankeborg på mahognybord, dekadenta raggningsmetoder som fått flickor att skrika, för den som brukat våld mot gris-chips-maskinen, eller för den som hamnat i bonnabråk på grunda av obskyra åsikter - finns ett biktbås.

Bikta er hos Carmens personal på myspace. Det är vackert. De lyssnar säkert också om du fuckat upp det i din relation, har otrohetsångest eller bara har ett krossat hjärta. I love it.

Carmens mantra:

Måndag är Lill-Onsdag
Tisdag är Lill-Torsdag
Onsdag är Lill-Lördag
Torsdag är STORA Torsdag
Fredag är Fredag
Lördag är Lördag
Söndag är Söndag

Kommentarer
Postat av: Rest. Carmen

Men va trevlit faktiskt!

Postat av: vilse

tror det är ölpriserna i kombination med långbordskänslan på övervångingen.
ingen annan plats kan man gå till ensam, nykter och nere och lämna med femton nya vänner á la indiekids, rockers, hiphopare, grafare, filmare, fotografer, musiker, författare, gothare, svennar, blattar etc. etc. allt utom brats.
carmen är ett jantevakuum.
hallelujah.

2007-01-20 @ 14:01:23
URL: http://vilsemedvilje.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback