One hell of a biiiiig Happy Family

One hell of a biiiiig Happy Family

Börjar du närma dig trettio och är i desperat behov av att bli befruktad? Lugn. Det finns hjälp för dig också. För att hjälpa dig ska jag berätta en liten historia om en fertil, befruktningsredo kvinna.  I hennes livshistoria kan du få ett och annat tips.


Hon hade älskat med många män i höst. Och varenda en av dem ville hon ha barn med. Hon hade valt ut dem noga. De skulle vara över 1.85, se friska och virila ut och ha en välskapt huvudform. De fick gärna vara smartare än hon själv. (Samtliga var smartare men kvinnan var för iq-befriad för att förstå det.)

Nåväl. Hon hade knullat dem, men alla fem hade dragit ut sitt stor-don innan utlösning. Trots att hon hade spjärnat emot för fulla muggar! Och varje gång hade hon rest sig upp och sprungit in i köket och andats. Allt för att inte visa sin besvikelse, så att de skulle vilja ligga med henne igen. Det sista hon ville var ju att de skulle se hennes hysteri och slänga benen på ryggen.
Nu var det morgon och hennes senaste älskare knäppte jeansen i farten samtidigt som han gav henne en intensiv, nöjd blick och en kyss rakt över hennes fylliga läppar. Hon försökte se glad ut, men hon var arg. I sitt stilla sinne förstod hon att hon inte kunde ta ut sin agression på honom. Men satan vad trött hon var på dessa män som vägrade sprida sin säd!
I sin desperation slet hon loss varmvattensröret som slingrade sig längsmed golvet, prytt med italienskt sjöstensklinkers. Hon log mot sig själv i spegeln. Nu skulle hon minsann ringa sin favorit-rörmockare!
En timme senare ringer det på dörren. Hon hörde den gamla trötta ringsignalen och tänkte att den lätt kunde ta död på den finaste passion. Hon bestämde sig för att besöka järnhandeln under dagen och köpa en ny ringklocka. Kanske fanns det en amerikansk ringklocka, som hon sett på film? En med en kärleksballad som drog igång så fort man fick besök?

Hon öppnar dörren långsamt med sina nedbitna omanikyrerade naglar, iklädd en svart åtsittande poptop och ett par tajta jeans. Inunder sitter negligén på plats. Men i nästa ögonblick förstår hon att allt fix med utseendet gått till spillo. En skallig man i femtioårsåldern grinar upp sig och frågar på bred norrländska om hon behöver hjälp. Trots att hon uttryckligen bett om att Erik, hennes älskade favoritrörmockare med de brrreda axlarna, skulle komma!
-Jo. Jovisst. Kom in, säger hon och tittar ner i golvet och vänder sig om för att visa in mannen på toaletten. Helvete! 600 spänn och inte ens tillstymmelse till sex! Hon tittar på honom då han står nedböjd på knä och fipplar med verktygen. Plötsligt får hon en ide.

Efter veckor i tvättstugan väntandes på att bli påsatt av någon granne, efter otaliga kvällar på krogen på spaning efter den rätte, efter alla sexuella övningar som hon haft för att försöka få mannens fokus på annat än själva utdragandet av penis under kärleksakten, kom hon nu på det.

Lösningen skulle bli en anordning i läder. Hon sprang med andan i halsen iväg och inhandlade fem skinnbälten på second hand. Hon satt en hel kväll och sydde och gjorde ritningar för att lista ut hur det kanske skulle kunna funka rent tekniskt. Till slut fick hon ihop det.
Hon småflinade för sig själv. Sen började hon skratta högt. Hon insåg att det fanns en hel del humor i det här!

Precis när mannen skulle komma, skulle hon dra i läderskärpet som hängde till höger om henne. Då skulle selen som hon sakta dragit emot mannen rumpa, där hon låg på rygg, smälla till och trycka mannen emot, och in i henne, i precis rätt ögonblick! Hon skulle bara se till att dra HÅRT i skärpet.

I natt skulle hon bli gravid.


____________________________________________________________________________________


Kommentarer
Postat av: cree

ha! lite i IQ hade hon tydligen ändå... :-D

2006-05-01 @ 00:22:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback