TIPTOP-HYPEN

31746-9331746-94


Var jag än vände mig förra sommaren talade alla rätta människor om TipTop:

"Har du sett att TipTop kommit tillbaka?"

"Sjukt!"

"Man kommer ju ihåg rispuffscrispet i det ljusa chokladöverdraget."

"Det är något speciellt med vaniljglassen. Liksom mera gräddig."

"En tugga och jag är tillbaka på skolgården!"

"De måste ha ändrat receptet. Den smakar inte som förr!"

"Den är slut överallt!"

"De har ju ändrat förpackningen-men det spelar ju ingen roll för det är ju nougatkulan i mitten man är ute efter. Hö hö hö."

GB gjorde helt rätt. Varje närbutik fick endast köpa en liten ranson TipTops, bara så att den var slut då DU skulle köpa den. Frenetiskt jagade du den dag efter dag och under dina nattliga drömmar.

Allt för att få stå lite stolt lutandes mot en statsvägg, och sakta slicka i dig den medan fluktande förbipasserande låtsades som att de just ätit en. Men i själva verket skulle de göra allt för att ha den räfflade våfflan i handen och glassen upptryckt mellan läpparna.

Alla gick på GB:s försäljningstrick. GB sålde de nya designade glassarna till kidsen och vi som var halvuxna ville ha retro-glass. TipTop var tillbaka och alla sjuttitalister började äta glass igen. Vad är sommarens glassplan?

GB. Har er alla i sitt grepp.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


INNEHÅLL
Vaniljglass med en mjuk kakaofyllning (9%), doppad i överdrag (12%) med mjölkchokladsmak och rostat puffat ris (1%) samt våffla (15%).
Koncentrerad skummjölk, vegetabiliskt fett, socker, vetemjöl, glukos-fruktossirap, helmjölkspulver, härdat vegetabiliskt fett, vasslepulver, rostat ris, fettreducerat kakaopulver, kakaomassa, potatismjöl, emulgeringsmedel (sojalecitin, E471), vetefibrer, stabiliseringsmedel (E410, E412, E407), färgämne (E150a), salt, skummjölkspulver, arom.
__________________________________________________________________________________________


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback