Politikerbloggarna

31746-693
Bertil Torekull
- kravla upp ur mossan! Det är nya tider nu.

Det händer varje gång ett "nytt" medium uppstår (redan Torekull...?). Moralpaniken rullas igång och kritiska röster målar fan på väggen. Men bloggarna är bara ännu ett forum där politiker har möjligheten att agitera för sina ståndpunkter, om så uppblandat med lite trevlig kuriosa om privatlivet. Demokratin och Sveriges yttrandefrihet har enbart förstärkts i och med bloggarna.

Varför ska politkernas uttalanden redigeras och cencureras innan de sätts på pränt? Sätt rätt personer på rätt post och bloggarna är inget problem, utan enbart ett kompliment till övriga medier.

Kommentarer
Postat av: Dromedar

Men kom igen han har ju lite rätt. Bildt borde vara aningen mer profesionell i egenskap av utrikesminister..... Visst är det överdrivet att jämföra med Hugo Chávez, men Torekull vill precis som alla andra skapa debatt och det vet du också om Maaaaarla om du tänker efter..

2007-02-28 @ 16:53:10
Postat av: Anonym

Klart jag vet Dromedar, har du inte läst mitt motto i "Om marla"?

Men det var inte Torekulls journalistiska förmåga att skriva uppseendeväckande texter med hård vinkling, överdrivna paralleller och glasklara slutsatser vi diskuterade, utan politikerbloggarnas vara och icke vara. Jag gillar vara.

2007-02-28 @ 17:00:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback