Ibland händer det saker som gör mig lite arg

31746-158

Tusen kronor åkte i soporna

Jag lade 1000 kronor i en pappersmugg. Pappersmuggen stod på hallbyrån. En vecka senare slängde jag pappersmuggen i soporna.

Jag köpte en skrothög
Jag drömde om en orange bubbla från 70-talet. Jag köpte en till slut. Den pajade strax före premiäråket. Den stod i ett garage och skapade ångest i ett år. Jag sålde skrothögen och gjorde en riktig förlustaffär.

Jag blev blåst på 3200 kronor
Jag köpte en oanvänd mobiltelefon för 3200 kronor av en företagare. Företagaren hade köpt den i Telia-butiken. Den låg i orginalförpackningen och kvitto fanns med. Efter två veckor slutade den fungera. Jag ringde butiken och fick reda på att den stöldspärrats. Mannen jag köpt mobilen av hade tecknat ett företagsabonnemang på tre mobiler, för att sedan skita i att betala räkningarna. Företagaren sålde sedan alla tre mobiler, varav en till mig. Telia stöldspärrade mobilen och begärde tillbaka dem. Jag ringde polisen. De kunde inte göra något, fallet lades ner. Sen satt jag där 3200 kronor pankare och utan mobil. Företagaren är 9.600 kronor rikare och Telia fick tillbaka sina mobiler. Alla nöjda och glada utom jag och två andra puckon.

Min mobil blev stulen
Jag köpte en ny mobil. Den hade jag i en månad. Sen blev den snodd utanför toaletterna på Riche. Jag stod i kön, och passade på att skicka ett sms medan jag väntade. Jag lade ner mobilen i väskan som jag inte stängde igen ordentligt. Tio minuter senare ska jag ta upp mobilen igen, då är den borta.

Jag var pank hela min semester
Jag fyllde i fel vecka på a-kassekorten i somras. I stället för att ringa mig, skickade a-kassan ett brev två veckor senare. De villle ha ett skriftligt svar på varför. Jag skickade ett skriftligt svar. Två veckor efter det fick jag ännu ett papper där det var något annat som skulle ändras. Så där höll det på. Det slutade med att jag fick mina pengar sex veckor för sent. Jag var pank på semestern.

Jag tappade mitt visa-kort och körkort
Nu har jag äntligen fått mina pengar. Men i fredags tappade jag mitt visa-kort och mitt körkort någonstans på vägen hem efter jobbet.

Tjipp-tjipp!


Kommentarer
Postat av: Jasmer70

Skulle också bli arg. Känner igen mig själv i mycket av det där. Så jävla kontrollerad men ändå så fucking far out.

Postat av: marla

Jag utmanar dig till att knäcka mina misstag.Det ska bli ett sant nöje att läsa om. :D Kanske kan jag t o m komma över skiten.

2006-09-05 @ 15:14:51
Postat av: nosey

ja fixa bra mobil till dig. brakompis pris med bra mobil.

2006-09-05 @ 20:29:21
Postat av: marla

Don´t tease me nosey! haha!

2006-09-05 @ 20:57:21
Postat av: marla

Fick förresten tillbaka mina id-handlingar och visakort på posten idag. Slutet gott, allting gott.

2006-09-06 @ 15:57:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback