SUNK!!!

31746-438
Blev just sugen på riktig sunk. Så jag ringde en polare. Vi bestämde att vi skulle göra sunkit-kväll i kväll och dricka billig bärsa på konstiga pubar med suspekta människor. Vi börjar med en plankstek på Stinsen. MOT SUNKIT-SKOGEN!

Kommentarer
Postat av: Donna

Sunk är underskattat!

2006-12-18 @ 09:55:25
Postat av: marla

Eller hur Donna!

Sunkrundan: 1: "Stinsen" 2: "Rosenhof" 3 "Kelly´s".
Folk pratade faktiskt med varandra. Prio ett var inte att stå och försöka se cool ut i något hörn. Trevligt. Den gamla 90-talsklassikern Irish Coffie efter planksteken var inte heller så illa pinkat!

"One irish coffie a day - keeps the glamour away"

2006-12-18 @ 10:03:10
Postat av: Kentson

Sunk ger liiiv!

Postat av: marla

Du sa det broder.

2006-12-18 @ 14:24:29
Postat av: Niklas

Herregud så gott! Den möra biffen kombinerat med pommes duchessens krämighet. bearnaissåsens syra och den baconinlindande sparrissens sälta. Allt serverat på en massiv planka av ek eller hickory eller något annat spännande träslag.

Jag hoppas ni valde ett gott premium öl till anrättningen. En värdig sunkmiddag ska helst oxå bestå av en förrätt (förslagsvis en kass toast skagen), plankstek eller nån annan illa grillad biff samt en härlig efterätt typ glass och konseverad frukt eller nåt i den stilen. En avec till kaffet (typ en päroncognac) ser jag som absolut nödvändigt samt en kompetent rullad bellman alternativt rittmeister : )

Själv åker jag och polarn runt i landet kollar bruksorter i fritt fall och dricker undermålig öl och käkar plankstek....kolla mer här på www.rostsverige.blogs.se

2007-01-19 @ 11:03:02
URL: http://rostsverige.blogs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback