Huvudrollsinnehavaren i mitt liv

31746-374
Dagens citat: 

"Det slår aldrig fel. Varför tror varenda snubbe jag träffar att de är huvudrollsinnehavaren i mitt liv?"

Ja, det kan man ju fråga sig om man vill.

Kommentarer
Postat av: anna

för att de är huvudrollsinnehavarna och alla andra således bifiguer, tjejena inkluderade, ja sett från deras egen synvinkel såklart.

2006-12-08 @ 03:27:10
Postat av: marla

Ooh! Det var bittert. :) Man kan ju fråga sig vad tjejen dras till för snubbar också, kanske såna som förminskar henne. Men sant att många människor har så stort ego att de tror att allt cirkulerar runt dem!

2006-12-08 @ 08:32:20
Postat av: Donna

Killar har en förmåga att bli helt uppe i sig själva och i en relation tro att allt hänger på dem, exempelvis när man dejtar en kille är han väldigt noga med att höra av sig lagom lite eftersom han tar för givet att tjejen är kär i honom. Trots att hon kanske bara vill ha någon att ligga med, precis som honom. Jag håller med den som sa det Marla!

2006-12-08 @ 08:52:10
Postat av: Richard Slätt

Oh, well lets see... Hur låter följande förslag till anna och Donna:

Träffa andra killar! Typ. Ni är ibland exakt likadana, ibland tvärtom och någon gång då och då så klaffar det mellan två personer. Easy as that, fast inte i form av biologism då.

Fredagen startade grymt. Fuglesang står kvar på backen! Underbart. Weeee fredag och fest...

Postat av: GH

Right&Slight:
Fredagen startade nyss med starkglögg till fikat inför julfesten kl 14------->
Hick.

2006-12-08 @ 10:02:28
Postat av: marla

Vacklar lite i den här frågan. Å ena sidan stämmer det att killar oftare än tjejer anser sig ha väldigt stor betydelse i jobb och relationer. På gott och ont! Killar kan ofta ta sig själva på för stort allvar och många har ingen självinsikt, men de kan vara grymma på att marknadsföra sig själva. Det beror på att många tjejer tyvärr har sämre självförtroende än killar, det är min erfarenhet.

Å andra sidan har folk olika stort ego, det behöver inte vara könsbundet. Jag har exempelvis ganska stort ego och trivs skitbra med det. Jag låter nog ingen annan än mig själv bli huvudrollsinnehavaren i mitt liv.

2006-12-08 @ 10:04:10
Postat av: Donna

Richard Slätt: Det är det vi gör. Vem vill ha en självgod mansgris? Men tyvärr ramlar man över dem rätt ofta....

2006-12-08 @ 10:06:29
Postat av: Richard Slätt

Donna: Min erfarenhet är dock att man ofta letar i samma form av umgängeskrets - vilket borgar för att man stöter på samma sorts människor. Bara min erfarenhet, men inte kan det väl vara så att merparten av män är sådana?

Jag är dock en sådan med ett sjuhelvetes stort ego så stöt inte på mig. Jag pratar dock inte så förbannat mycket om mig själv, men sätter mig själv i första rummet.

2006-12-08 @ 10:32:13
URL: http://rattochslatt.blogspot.com
Postat av: Hund

Vilken jävla veckorevydiskussion.

Postat av: A

Hmm.

"...killar oftare än tjejer anser sig ha väldigt stor betydelse i jobb och relationer. ... ... Killar kan ofta ta sig själva på för stort allvar och många har ingen självinsikt, ... .... Det beror på att många tjejer tyvärr har sämre självförtroende än killar"

Lustigt nog så är min egen erfarenhet exakt den motsatta. Kan det vara så att det inte ALLS är könsbundet? Eller att det är det, men inte på det där slentriansättet som redovisas här å överallt å hejkomåhjälpmig?

Vet inte. Blir bara lite nedslagen av att det fortfarande känns nödvändigt att påpeka att svepande generaliseringar om hur Män Är Egon Och Kvinnorna Offer knappast kommer att föra varken debatt eller utveckling vidare.

Oj. Där gick jag visst igång lite, på mitt något bakiströtta sätt.

så Kram, då.

2006-12-08 @ 13:33:32
Postat av: Jerk

okej..jag som har ett relativt litet ego, men har en (o)förmåga att prata mycket om mig själv..vilket fack hamnar jag i?

2006-12-08 @ 13:35:02
URL: http://dalaibk.webblogg.se
Postat av: A, tillägg...

Och för att förekomma:

Jag är personligen naturligtvis ett jätteego. Samt man. Och så vidare. Det var överkamdragandet det gällde...

Ytterligare kram,

/a!

2006-12-08 @ 13:35:49
Postat av: marla

Ha ha ha! "Vilken jävla Veckorevy-diskussion" Du sa det Hunden! Grymt roande!

2006-12-08 @ 14:08:30
Postat av: marla

Förresten: Jag älskar människor med stort ego. Visst, de irriterar emellanåt men jag faschineras alltid av dem. Jag tycker alla borde låta egot svälla upp en aning. En person med ett stort ego som de spöar upp emellan åt, dä ä dä bästa. :)

2006-12-08 @ 14:12:24
Postat av: Sssh

Roande line! =O) Jag känner igen det. Jag träffar flera killar samtidigt just nu och varenda en av dem är relationsfobiker precis som jag. Skillnaden mellan mig och männen är att de alltid tror att jag är såld på dem, och är så hiskeligt rädda för att "såra mig" som de säger, medan jag inte för ett ögonblick tar för givet att de är sålda på mig. Vi ska bara ha lite skoj ihop men de tror att de är huvudrollsinnehavaren i mitt liv. Vad säger det om dem? De tror att de är all that liksom... Osexigt som fan...

2006-12-08 @ 14:38:18
Postat av: Richard Slätt

Du är osexig om du har den von oben synen på dig själv.

r - gör allt för att röra runt i den här grytan känner jag. hahahaha.

2006-12-08 @ 14:41:11
URL: http://rattochslatt.blogspot.com
Postat av: marla

Du Sssh-tjejen: Ta ett snack och be dem landa. Om Fuglesang kunde, kan de! Nej förlåt.

2006-12-08 @ 14:41:29
Postat av: Suz

Ok, jag har precis blivit dumpad. Andra långa förhållandet i mitt liv, inte heller har jag träffat många killar i övrigt. Men just den känslan somnade jag med igår och vaknade med imorse: VARFÖR TROR HAN ATT HAN ÄR HUVUDROLLSINNEHAVAREN I MITT LIV? Ja, jag blev ledsen. Ja, jag grät. Men jag har ju för helvete ett liv utan honom också. Och jag som trodde att det bara var honom det var fel på - och så dyker jag på er, som hävdar att det finns flera som han. Nä, fy fan.

2006-12-08 @ 14:47:52
Postat av: The A

Beklagar, Suz.

Men tyvärr är det ju så. Det finns fler som han. Flera av dom dessutom Hon.

Och Shhh: Marla har ju rätt där. Det är bara att ta ett snack med dom. Och som Schlätt antyder - kanske ett snack med det egna egot vore på sin plats? "Jag träffar flera killar samtidigt just nu, och..."

Hehe. Jag misstänker att om dom alla vore tydligt informerade om varandra och din ambition att "bara ha lite skoj ihop" så skulle det lugna sig på den fronten. Du kanske inte varit tillräckligt tydlig där, Shhh?

Eller så är du bara notoriskt attraherad av självgoda mesar. Å då är det ju ett helt annat och mycket allvarligare problem...

2006-12-08 @ 15:04:13
Postat av: marla

SNÄLLA A: Kan inte du starta en hjärtespalt? För allas skull! På riktigt!

2006-12-08 @ 15:12:54
Postat av: A

Rara marla! Jag funderar faktiskt på det. Allvarligt. Probbet är ju att jag Icke Bloggar. Och att jag knappast kommer att få en spalt i trycksvärta bara sådär...

Men vad skulle den heta? Jag har en idé, men den vågar jag inte skriva. För då blir den bara stulen av nån acnedrabbad fjortis från varberg.

2006-12-08 @ 15:16:16
Postat av: marla

Vad sägs om "Hjärtetipset"? Ni-na-na-na-ni-na-na-na-ni-na-na-na-naa! A uppslängd på en hög färgglada kuddar redo att laga folkets hjärtan. Hehe..

2006-12-08 @ 15:36:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback